Sunt absolvent al Facultatii de Teologie Ortodoxa, al Facultatii de Drept cu studii postuniversitare de specialitate si recunoscut in urma practicarii si dezvoltarii Sacroterapiei ca fiind unul dintre specialisti in aceasta noua materie de studiu – Sacroterapie si profesor la Institutul de Medicina Complementara si Sacroterapie.

Ajut oamenii in identificarea personalitatii, dar si in gasirea punctului de echilibru sufletesc, prin rugaciune si post. Sunt preot Ortodox, (cu preotie lucratoare) in cadrul Episcopiei Ortodoxe Romane a Alexandriei si Teleormanului sub obladuirea si ascultarea de Ierarhul Intai statator al Episcopiei Alexandriei.

Doresc sa le sustin si sa le acord un sprijin real persoanelor care sunt interesate de aceasta lume sacra. De aceea toti cei care au nevoie de un sfat, de o indrumare pentru a-si gasi starea de echilibru si sufleteasca in viata personala dar si in familie ma pot contacta la telefonul 0721.120.120, acestea fiind oferite gratuit in numele iubirii spre slava lui Hristos. Biroul unde pot fi gasit este pe strada Erou Iancu Nicolae nr 29 etaj 3, Pipera Voluntari Jud. Ilfov.

Toti cei care m-au cunoscut, au inteles mesajul bucuriei, prin rugaciunile ce au fost inaltate spre cer, spre Slava lui Dumnezeu. De aceea in fiecare joi la orele 19, prin emisiunea Aducator de Bucurie difuzata de televiziunea Inedit TV si regasita pe canalul Youtube va transmit mesajele de suflet, pentru suflet si sper sa va aduca bucurie.

Prin cartile mele Te iubesc – Cuvintele care au puterea de a schimba viata si Sacroterapia, va indrum pe cei care din binecuvantate pricini, nu ne putem intalni, cum sa ne rugam si sa ne gasim starea de echilibru prin iubire.

Misiunea pe care eu mi-am dedicat-o astazi slujirii lui Hristos si a oamenilor, este rezultatul unei suferinte cumplite in care i-am cerut lui Dumnezeu, dupa ce am cunoscut iadul, sa imi ofere o noua sansa, de a oferi iubirea celor ce vor sa cunoasca Raiul.

Dragii mei, oricine a gresit, merita o sansa. Sa nu judecam ca sa nu fim judecati. Dumnezeu este iubire si nimeni nu este mai puternic decat El. Si Raiul si Iadul il incepem de aici de pe pamant si asa cum gandim, asa traim, ne spunea parintele Arsenie Boca.

Mi-am ales sacroterapia ca o stiinta de studiu(medicina sufletului), incercand ca sa ii fac pe cititori sa inteleaga ca totul se poate transforma si schimba in viata unui om prin cele doua mari terapii: Iertarea si Iubirea, iar prin Sacroterapie am incercat sa va explic care sunt metodele de vindecare a sufletului si a trupului, incercand sa ma specializez in terapia holografica si biocamp. Am obtinut avizul(atestatul) de libera practica ca si terapeut in terapii complementare cod COR 223008 legea 118/2007 art. 5 inreg. la Reg. unic al practicienilor de medicina complementara alternativa seria 1.1 nr 491.

Va indemn sa ganditi frumos pentru a avea o viata frumoasa. Va astept sa imi scrieti pe retelele de socializare, blog sau pe site-ul cartii www.te-iubesc.eu. Multumesc!

Fiti binecuvantati!