Profesor Emilian Prodan

Sacroterapie

Despre mine

Emilian Prodan

Profesor

Sunt absolvent al Facultatii de Teologie Ortodoxa, al Facultatii de Drept cu studii postuniversitare de specialitate si recunoscut in urma practicarii si dezvoltarii Sacroterapiei ca fiind unul dintre specialisti in aceasta noua materie de studiu - Sacroterapie. Ajut oamenii in identificarea personalitatii, dar si in gasirea punctului de echilibru sufletesc, prin rugaciune si post. Sunt preot Ortodox, (cu preotie lucratoare) in cadrul Episcopiei Ortodoxe Romane a Alexandriei si Teleormanului sub obladuirea si ascultarea de Ierarhul Intai statator al Episcopiei Alexandriei. [cititi mai multe despre mine apasand aici ...]

Servicii

Consiliere in identificarea personalității, soluții pentru bolile incurabile, tratamente alternative care s-au dovedit a fi miraculoase prin practicile sacroterapiei.

Doresc să-i ajut pe acei oameni care vor o schimbare în viața lor. Să le ofer soluții pentru a-și găsi​ liniștea interioară a-i face să înțeleagă cât de importantă le este viața și cât de mult îi iubește Dumnezeu .

Te iubesc este o culegere de indrumari practice, care te ajuta sa te regasesti in aceasta lume a vitezei si sa iti recunosti jumatatea.

Testimoniale

Parerile cititorilor

 •   Felicitări pt sfaturi și postări. Avem ce învăța

  thumb Doina Diaconescu
  8/17/2017

    Felìcitari!

  thumb Patrutiu Violeta
  9/08/2017

    Vă mulțumesc din suflet pt cuvintele și sfaturile pe care le postați Dumnezeu sa va binecuvânteze mereu!

  thumb Priscornita Maria
  8/23/2017

    Antotdeauna un sfat bun merită să fie ascultat. Prietenia și sfaturile dv. ami sunt de folos. Mulțumesc.

  thumb Camelia Malinici
  8/14/2017

    Un suflet luminat !

  thumb Cristina Pricop
  8/12/2017
 •   Nimic fără Dumnezeu!

  thumb Pintica Adrian
  8/28/2017

    Un suflet acaparat de iubire, indrumator spre iubire, un suflet special care lucreaza pentru iubire! Cuvinte pline de intelepciune si har! Suntem recunoscatori pentru ca ne intalnim cu oameni plini de har! Mesajele si invataturile dumneavoastra ajung in sufletele noastre sunt binefacatoare si vindecatoare. Multumim !

  thumb Lia Achim
  9/18/2017

    Despre Domnul profesor Emilian Prodan si despre invataturile si mesajele dumnealui catre cititori am o parete foarte ....foarye buna Amin

  thumb Aurelia Aura
  9/06/2017

    Dumnezeu lucreaza prin oameni si unul dintre ei este domnul profesor Emilian Prodan ! In seara aceasta am inceput dupa o lunga perioada sa ma iubesc din nou sa dau sens vietii mele datorita domnului profesor !

  thumb Mioara Dogariu
  8/26/2017

    MULȚUMESC PĂRINTE SFÂNT !!!

  thumb Rodica Becherescu
  9/24/2017
 •   Doamne ajută ne

  thumb Nuta Ciotu
  9/09/2017

    Intalnirile de regula sunt programate, insa ceea ce vine neprogramat, e lesne de inteles ca nu este intamplator. Avem atata rautate si orgoliu ce ne conduc viata, ca stam doar sa-i judecam pe altii, sa le judecam trecutul, prezentul si sa ne dam cu parerea cum le va fi viitorul, fara ca macar o data sa reflectam real asupra vietilor noastre. Toti suntem supusi greselilor, pacatului, orbiti de orgolii sau de rautate aruncam cu injective, cu dejectii, cu rautate spre ceea ce credem sau consideram a ne fi inferior, nociv sau de un real dezinteres. Dupa momentul cunoasterii preotului si omului Emilian Prodan, am inteles de ce atata lume ne picteaza vietile in gri-negru, de ce atata lume scoate din sertare tot raul din trecut si-l afiseaza cu nonsalanta ca pe adevarul veritabil. Ei bine...si eu am ridicat piatra si chiar am lovit, insa omul si parintele Emilian Prodat mi-a inteles atat scopul cat mai ales intentia, de aceea trebuie sa recunosc faptul, ca de cele mai multe ori ne grabim sa judecam, fara a intelege concret, ca fiecare dintre noi are dreptul sa fie iertat. De aceea astazi va spun ca...unde este Dumnezeu, acolo este iubire ! Iar parintele Emilian Prodan, mi-a demonstrat astazi inca o data, ca este iubire, este si slujeste intru Hristos. Va multumesc pentru iertare si pentru intelegere mai ales. Va imbratisez cu drag si sper sa ne revedem curand, parinte ! Dumnezeu sa va binecuvanteze !

  thumb Codrin Cota
  9/12/2017

    Am intrat in cabinetul Parintelui Emilian Prodan, cu sufletul incarcat dar si cu dorinta de a gasi raspuns si ajutor, problemelor mele sufletesti. Cu har si intelepciune, Parintele, mi-a dat "reteta duhovniceasca" potrivita, si m-a ajutat intr-un lucru necesar oricarui suflet: Sa zaresc" lumina de la capatul tunelului". Si....Da, acolo era ceea ce cautam: Credinta, Nadejdea si Dragostea! Recomand cu caldura, cabinetul Parintelui Emilian Prodan, oricui are nevoie de sfaturi in problemele sufletesti, nefiind necesar nici un cost pe care sa il suportati. Totul se face cu dragoste si daruire! Sa fiti binecuvantat, Parinte!

  thumb Daniela Ene
  9/14/2017

    Va multumesc domnule profesor. Sunt foarte interesante si de mare ajutor postarile dumneavostra

  thumb Raluca Avram
  8/10/2017

    AJUNGE DIRECT LA SUFLET CEEA CE POSTEAZA DOMNUL PROFESOR EMILIAN PRODAN SAU SUFLETUL MEU ARE NEVOIE .IMI PLACE.

  thumb Elena Balaban
  8/04/2017
 •   foarte buna!

  thumb Victor Ermin Victor
  9/10/2017

    Un concept nou dedicat sufletului și bucuriei.

  thumb Aducator de Bucurie
  7/25/2017

    Iubire,armonie,bunatate sufleteasca,CREDINTA,dragoste de sine....cateva conditii fara care nu putem fii fericiti si impacati sufleteste ! E atat de simplu dar avem nevoie sa ni se reaminteasca iar si iar ca putem muta muntii,putem realiza orice,numai sa vrem cu adevarat ! E bine sa avem alaturi oameni plini de har,care sa ne indrume pasii,sa ne invete sa traim armonios cu tot ce ne inconjoara !

  thumb Lenuta Zaharia
  8/18/2017

    Foarte frumos și folositor !

  thumb Nuti Ionela Predescu
  9/15/2017

    Sinteti un om minunat si luminat. Va multumesc din suflet ca am avut deosebita onoare de a discuta cu Dumneavoastra.Dumnezeu sa va binecuvanteze.

  thumb Husau Carmen
  9/19/2017

Ultimele articole

Nu asteptati sa va faca altii programul vietii

Faceti ceva pentru voi, nu asteptati sa va faca altii programul vietii. Fiti intelepti si nu va lasati influentati de rautati.

Asa veti putea cunoaste linistea si fericirea.

Fiti binecuvantati!.

Sa nu uitam!

Sa nu uitati de oamenii care erau langa voi cand nimeni nu credea in sansa voastra.

Sa nu-i uitam nici pe cei ce ne-au dat curaj, speranta si incredere atunci cand eram cazuti la pamant.

Asa va veti putea bucura de tot ceea ce ati realizat , si de ceea ce sunteti.

La multi ani Maria sau derivatelor din acesta

Azi e zi de sarbatoare!

La multi ani ! celor care poarta numele de Maria sau derivatelor din acesta.

In aceasta zi trebuie sa ne rugam Lui Dumnezeu sa ne ajute si sa o cinstim pe Maica Domnului .

Sa nu uitam sa multumim pentru toate cele ce le avem si sa nu ne ingrijoram de ceea ce lipseste.

[...] citeste mai mult

Nimeni nu va poate lua darul mintii

Nu va ingrijorati de ceea ce ati pierdut.

Pastrati-va calmul si ramaneti treji si cu mintea limpede si curata.

Nimeni nu va poate lua darul mintii, doar voi il puteti distruge acceptand suferinta.

Va doresc fericire!

Copiii sunt urmele existenței noastre pe pământ

Autorul picturii este Gabriela Mihaita David.

,,Viața nu face zgomot. Trece atât de ușor, încât dacă nu ești atent, îți scapă printre degete.

Copiii sunt urmele existenței noastre pe pământ.

Viața este prea scurtă pentru a te grăbi.

Cine dă, nu trebuie să-și amintească, iar cine primește[...] citeste mai mult

Taierea capului Sf Ioan Botezatorul

Azi e sarbatoare. Taierea capului Sf Ioan Botezatorul.

Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul mai este numită Crucea Mică. În trecut, oamenii care făceau păcate grele, furau, ucideau, tâlhăreau, ca să fie iertaţi, ţineau un post foarte aspru, netrecut în calendarul ortodox, numit[...] citeste mai mult