Azi va voi vorbi despre Teama și cat de mult rau ne poate face ea, in viata de zi cu zi.

Multi dintre noi isi justifica neputinta ,cu teama… ce vor spune oamenii despre ei si deciziile lor care ar trebui sa si le asume. De asemenea se ascund in spatele acestei justificari invocand diversele forme pe care le are teama.

Teama de ceea ce spun oamenii daca fac milostenie….(ii vor crede prosti?) Teama de a se casatori…(cine stie? poate nu vor rezista )

Daca se iubesc cu adevarat vor rezista la orice cumpana…
Teama de a face bine si de a te lupta pentru cei cazuti… Vine diavolul si spune (de ce sa faci asta lasa-i acolo). Teama de a nu fi inselat de sotie sau sot. Atunci vine diavolul iar ca raspuns la teama voastra…aduce gelozia, neîncrederea si la final dezbinarea.

Si uite asa cum sub diverse forme, are grija cel rau sa ne determine sa ne pierdem curajul…Sa nu confundam teama de care va vorbesc, cu teama de a nu păcătui. Este altceva, si in postarea de acum doua zile va vorbeam cat de important este curajul de a ne ruga pentru a putea scapa de orice lucru rau din viata noastra care ne tine pe loc. Cand ti-e teama de ceva, de exemplu de a da un concurs si iti exprimi aceasta ingrijorare…aflla diavolul si iti poate bloca reusita. De aceea nu e bine sa spunem ce gandim dar sa avem curajul de al înfrunta pe cel rau, rugandu-ne Lui Dumnezeu.

Doar prin curaj si asumare scapati de teama, gândurilor negre si cuvintele urate, care va tin prizioneri in reusita voastra.

Teama imbraca multe forme si nu va pot vorbi de toate, dar este simplu . Daca ceva in viata de zi cu zi va face rau si aduce suferinta…scapati de aceasta povara. Aveti curaj si asa veti invinge teama, care parca va tine in robie. Va doresc fericire, nu va fie frica… Daca-L avem pe Dumnezeu cu noi, suntem puternici.
Rostiti rugaciunea Cu noi este Dumnezeu. Este prezent acolo unde oamenii îL cauta fara rautate.

Fiti buni si asumati-va viitorul. Reusita vine. Va doresc bucurie!

Distribuiti prietenilor acest articolShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0
Email this to someonePrint this page