Azi va voi vorbi despre eternele cuvinte Te iubesc!
Le auzim le citim se fac multe emisiuni la radio si tv, dar oare cati dintre cei ce citim azi le-am trait si simtit cu adevarat? Este asa de usor sa le rostim si putini suntem cei care traim doua vieti intr-o singura inima…Adica sa stim ca orice vant sau furtuna din viata noastra nu ne va desparti de jumatatea inimii noastre care sufera si se bucura la fel de toate cele ce-I ofera viata.

Asta este iubirea adevarata de care cu totii vorbim si putini am intalnit-o cu adevarat. Ea vine si ramane in sufletul unui om sincer si nu pleaca de acolo chiar daca uneori este tradata, umilita, si in acele momente aduce suferinta sufletului. Se spune ca iubirea in acele momente este oarba…

Dar vine si ziua in care adevarata iubire o descoperim si care aduce onoarea cuvintelor celebre Te iubesc! Sa stiti dragii mei ca nu intamplator am scris acea carte Te iubesc ! Cuvintele care au puterea de ati schimba viata…chiar asa este! Nu vreau sa credeti ca doresc sa fac reclama unei carti de suflet, dar ea contine experiente ale vietii mele si a miilor de oameni pe care i-am intalnit si erau foarte tristi pentru ca nu au cunoscut iubirea cea adevarata, sau din diverse motive au pierdut-o…

De asemenea se spune ca este mai bine sa invatam din gresalele oamenilor decat din ale noastre. Evitam suferinta. De aceea va indemn pe cei ce inca mai puteti sa va recuperati iubirea, sa nu ezitati sa o faceti… Ea te poate inalta sau dobori. Ma refer la cuplurile care au uitat sa-si mai spuna unul altuia Te iubesc, fiind cuprinsi de grijile lumesti. Toate lucrurile din lume se duc, cel sincer si care te iubeste ramane. Cei ce au plecat sau parasit , nu v-au iubit niciodata.

Credeti in iubire si va garantez ca o veti intalni. Nu va dura mult, dar credeti in ea si raspunsul vine. Cei ce aveti copi, iubirea fata de acestia va aduce si bucuria sufletului de a va gasi partea sufletului care va lipseste. Dar important este sa aveti liniste. Asa cum va scriam si aseara, linistea este pansamentul sufletului daca este insotita de rugaciune.

Pentru iubire Sfantul Nicolae este aducator de daruri iar Sf Stelian de copii pe care multi ii dorim si nu-i putem avea. Sa ne iubim unii pe altii asa cum Hristos ne-a iubit pe noi! Acesta era indemnul Lui. Cei ce iubiti sau vreti sa fiti iubiti sa spunem tuturor . Iubirea învinge totul iar invingatorii sunt cei iubesc. Asa scapati de cel rau.

Si pentru al alunga din vietile dumneavoastra va transmit toata energia binelui ,va binecuvintez in numele lui Hristos si pentru a reusi va spun cuvintele secrete care-l alunga pe diavol.

Va Iubesc pe toti! Pace voua.

Distribuiti prietenilor acest articolShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0
Email this to someonePrint this page