Așa cum v-am promis, azi vă voi vorbi despre vrăji, farmece și efectele devastatoare pe care acestea le pot avea asupra vieții noastre.

Cu siguranță, multi dintre cei ce citiți aceasta postare veți fi sceptici că ele există sau ar putea apărea în viața, familia sau sufletul vostru.
Va spun cu toată certitudinea că ele există, câtă vreme Biserica le recunoaște și sunt rugăciuni speciale pentru dezlegarea lor… Farmecele sau vrăjile sunt făcute ca niște răzbunări pe care dușmanii noștri le fac cu diferite scopuri… De a ne întuneca mintea, de a ne lua norocul in dragoste, banii și, cel mai grav, de a ne îmbolnăvii subit și a pleca din acesta lume lăsând in urmă multa durere.
Într- un cuvânt, farmecele ne iau toată energia, bucuria, cheful de viață, ne transferă într-un-un canal energetic foarte scăzut, iar efectele se observa imediat: slăbim, avem atacuri de panică și suntem la un pas de depresie sau de a ajunge la gânduri de sinucidere.
Cum procedează cei care fac vrăji? Primul acces la energia noastră este fotografia. Vă voi demonstra în postările viitoare cum, printr-o o poză, vrăjitorii vă pot accesa sursa energetică și va pot dărâma pur și simplu.

Există celebra vorbă in popor ”să mă ferească Dumnezeu de oamenii fățarnici, care prin vorbe mieroase ne vând…”

Așadar, aveți mare grijă pe cine chemați in casă cui vă împrumutați lucrurile și ce primiti in dar… Multe din lucrurile pe care le primim sau împrumutăm aduc cu ele o karma pe care o preluam și care ne aduce multe ghinioane.
Adică, nu mai avem spor la nimic, nu ne mai merg afacerile sau ce este mai grav, ni se distruge armonia in casă.
Toate acestea au legătură cu energia, viața, și starea de bine ale celui care ni le-a dat, Ele se moștenesc și ne urmăresc câtă vreme le ținem in casă. Daca aveți asemenea obiecte pe care le țineți in casă scăpați de ele și o dată cu ele dispare ghinionul. Acest fenomen se numește vraja Karmica și e diferita de farmece.

Va voi enumera doar câteva dintre farmecele care vă pot fi făcute pentru a vă distruge sau schimba cursul existențial:

– farmecele pe haine sunt făcute de cei care vor sa se răzbune pe sănătatea voastră. Este suficient sa intre in posesia unei haine sau obiect de lenjerie lenjerii pe care le purtați sau le-ati purtat și va blochează energia de zi cu zi. Simptomele apar după 3 sau 7 zile…Deveniți triști, melancolici și nu mai aveți chef de nimic.
– farmecele cu ulei sau. apa, vin, suc, cafea etc. Daca cineva dorește sa va facă rău, este suficient un strop de sânge sau apa de la mort sau de la vrăjitor sa va strecoare in mâncare, iar din acel moment nu mai vedeți realitatea așa cum este. Incepeti sa urâți persoanele care până mai ieri va erau dragi și pe care le iubeați..Nu mai suportați locul în care stați, vă este urat. Apar certurile, neascultarea si finalul este distrugerea liniștei a bucuriei, dispare speranța.
– cele mai periculoase sunt farmecele cu mort. Am fost personal martor la o înmormântare la tara, când, înainte de a pune capacul pe sicriu o femeie în vârstă a aruncat cămașa unui bărbat in sicriu. Acesta era înnodată la colturi iar in buzunarul ei avea un ac înfipt într-un pieptene. Observând asta, am rugat părintele sa oprească ritualul de înmormântare și sa nu se pună capacul până ce nu vom scoate cămașa din sicriu. Așa a fost și atunci am văzut ceea ce v-am spus. Bătrâna a dispărut in mulțime.

Cum va puteți autoapăra de acestea…
Prin rugăciunea zilnică, dar obligatoriu prin Sfânta Împărtășanie. Cei care se simt rău și trec prin asemenea momente să se împărtășească urgent! Este prima măsură pe care o puteți lua pentru a va salva din timp viața, mai ales la farmecele cu mort. Acestea declanșează boli incurabile care au un final tragic sau chiar accidente stupide rutiere sau de alta natura.

ATENTIE! Se moștenesc! Va recomand sa va cumpărați floarea care se numește Sempervivum, „Floarea vieții”.
În ea va veți măsura energia.

Daca planta este vesela la o zi după ce o luați, e bine. Dacă ea pălește sau se stafideste înseamna ca aveti o problemă. Ea va rezona cu energia voastră spunandu-i in fiecare zi ca o iubiti. Va preia energiile negative. Raspunsul pentru intrebarile voastre legate de farmece sau vrăji vi le voi da individual in functie de problema pe care o aveti, fie prin mesaj, telefon sau personal la o intâlnire cu dumneavoastră.

Va voi recomanda dezlegarile pe care trebuie sa le faceti in functie de problemele sufletesti, medicale etc pe care le aveti. Nu tratati cu indiferenta aceste lucruri.
Singura dată când nu ne ajută optimismul e atunci cand avem farmece

Distribuiti prietenilor acest articolShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0
Email this to someonePrint this page